Të gjitha kategoritë

Klientë Jwell

Jwell ka shumë klientë të njohur të vendosur në të gjithë botën. Ashtu si Adopen në Turqi (industria e profilit të dritareve PVC), Firat në Turqi (industria e tubave HDPE), Oriental Yuhong (Industria e Gjeomembranave) .. etj. Klientët e Jwell janë të vendosur në të gjithë botën, veçanërisht në Indi, Turqi dhe vende të tjera evropiane.

  • c2
  • c1
  • bt
  • bt
  • bt
  • bt