Të gjitha kategoritë

Hyrje e Ekipit

Jwell ka një ekip shumë të madh të shitjeve dhe pas shitjeve, Jwell gjithashtu ka një ekip shumë të madh R&D. Ka mbi 300 inxhinierë pas shitjes që po bëjnë shërbim pas shitjes për klientët në të gjithë botën. Edhe gjatë periudhës së virusit korona, Jwell dërgon gjithashtu inxhinierë në Turqi, Kore, Vietnam dhe vende të tjera evropiane. Siç tha një nga klientët japonezë të Jwell: "Për sa kohë që qeniet njerëzore ekzistojnë në botë, njerëzit e Jwell do të jenë atje". Ne jemi duke u përqëndruar në prodhimin e shërbimit më të mirë pas shitjes për klientët.