Të gjitha kategoritë

Fabrikat Jwell

Jwell Machinery Co, Ltd, u themelua në vitin 1978. Ne filluam nga "JInhailuo" - Jwell Own Screw & Barrel kompani me qendër në qytetin Zhoushan, provinca Zhejiang. Me vite zhvillimi, Jwell ka një total prej 6 bodrumesh të mëdha prodhimi të vendosura në Shanghai, Suzhou, Changzhou, Zhejiang, Guangdong dhe Tajlandë. Ne jemi lider në industrinë e nxjerrjes plastike. Mirë se vini miq nga të dy shtëpitë dhe bordet për të vizituar fabrikën tonë.