Të gjitha kategoritë

Histori

Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë me 43 vjet përvojë. Deri tani, Jwell ka 7 fabrika të vendosura në Zhoushan, Shanghai, Suzhou, Changzhou, Dongguan, Hanning dhe Tajlandë.

Fillimi i Jwell

Fillimi i Jwell - 1978. Jwell është kompania e parë në Kinë që prodhon Vidë & fuçi, me emrin e markës - "JinHaiLuo".

Fillimi i Jwell

Fabrika e Shangait Jwell

Në vitin 1997, Jwell ndërtoi Shanghai Jwell Factory dhe filloi të prodhojë makina plastike të nxjerrjes.

Fabrika e Shangait Jwell

Fabrika e Jwell Suzhou

Në vitin 2004, Jwell ndërtoi Fabrikën Suzhou Jwell, produktet që prodhuan janë përqendruar kryesisht në tregun e huaj.

Fabrika e Jwell Suzhou

Fabrika e Jwell Dongguan

Për të përmbushur industrinë e paketave ushqimore, Jwell ndërtoi Fabrika e Jwell në Dongguan, provinca Guangdong, kryesisht duke u përqëndruar në linjën e nxjerrjes së fletëve PET.

Fabrika e Jwell Dongguan

Fabrika Jwell Changzhou

Fabrika më e madhe e nxjerrjes plastike Jwell - Fabrika Jwell Changzhou Liyang, e cila është gjithashtu e vetmja fabrikë që ka pajisje riciklimi dhe peletizimi në mesin e grupit Jwell.

Fabrika Jwell Changzhou

Fabrika e Jwell Haining

Fabrika e re Jwell në Haining, provinca Zhejiang. Kjo kompani është themeluar në një periudhë të veçantë - "Koha e përhapjes së virusit Corona".

Fabrika e Jwell Haining

Fabrika Jwell Thailand

Fabrika e parë e jashtëm Jwell. Ne e ndërtojmë këtë fabrikë për të siguruar një shërbim më të mirë për klientët e Azisë Juglindore.

Fabrika Jwell Thailand