Të gjitha kategoritë

8

Kompania Hyrje

JWELL Machinery Co, Ltd, u krijua në 1997 , Shanghai, Kinë bazuar në kompaninë e saj mëmë JINHAILUO e cila është prodhuesi i parë i Kinës Vidha dhe Fuçi.

Me mbi 24 vjet përvojë në fushën e nxjerrjes plastike, Jwell Company është bërë e veçantë për shkak të kuptimit të saj të thellë të nxjerrjes plastike dhe performancës së jashtëzakonshme të përpunimit të makinës.

Për mjaft kohë, ne grumbullojmë përvojën e prodhimit dhe rregullimit të makinës, duke mësuar teknologjinë më të fundit të nxjerrjes plastike dhe garantojmë prodhim me cilësi të lartë nën standardin e çertifikimit CE ose UL, çertifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë IS09001 dhe 2008.

JWELL mund të kënaqë kërkesën e klientëve tanë dhe Jwell Company mund të jetë partneri juaj i besueshëm i biznesit.

Pas gjithë këtyre viteve të zhvillimit, Jwell është bërë lider i industrisë së nxjerrjes së plastikës. Jwell është gjithashtu prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë me 6 fabrika të mëdha prodhimi të vendosura në Shanghai, Suzhou, Changzhou, Haining, Zhoushan, Dongguan.

Ndërkohë, fabrika e parë Jwell Jashtë - fabrika Jwell Thailand është gjithashtu në ndërtim e sipër. Jwell gjithmonë mban inovacionin dhe ofron produkte me cilësi më të mirë dhe shërbime pas shitjes për klientët brenda dhe jashtë vendit.

JWELL po diversifikon linjat e saj të nxjerrjes për të përmbushur kërkesa të ndryshme të marketingut.

Produktet Jwell janë si më poshtë

  • Makinë për nxjerrje tubash HDPE / PP / PVC / PPR / PEX / PERT
  • Makinë për nxjerrje të profilit PVC / WPC / PP / PE / ABS
  • ABS / PP / PS / PET / PE / PC / PMMA / GPPS / PVC / PSP / XPS pllaka dhe fletë makineri për nxjerrje
  • Nxjerrja e përzierjes së polimerit
  • Sistemi copëtues tubash HDPE / PP / PVC
  • Fuçi me vidë, vdesin T, rrotulla, etj.
  • Makinë e derdhjes së goditjes
  • PP shkrijnë makinat e pëlhurave në lulëzim

Jwell është gjithmonë në pritje të bashkëpunimit me ju për të ndërtuar një eko-zinxhir ekstraksion global inteligjent të lartë së bashku!