Të gjitha kategoritë

Bashkohu me JWELL

pozitë Departamenti Arsim Numër Koha e lëshimit
Shitje jashtë shtetit Kompania Jwell Thailand Bachelor + 10 2021-06-10

Përgjegjësitë e punës:

shitjes

1. Zhvilloni tregun kryesor në Tajlandë dhe ndihmoni menaxherin e përgjithshëm për të krijuar një sistem të përshtatshëm të marketingut 

(produktet dhe aksesorët kryesorë të ndërmarrjes Tailandeze dhe produktet dhe aksesorët kryesorë të JWELL-it vendas

Makineritë shiten).

2. Shërbimi ndaj klientëve ekzistues në Tajlandë.

3. Nënrajonet janë përgjegjëse për koordinimin e punës së shërbimit pas shitjes në Tajlandë dhe raportimin e rregullt të ankesave

produktet e ndërmarrjeve të grupeve të marra në rajon dhe faktorët e pafavorshëm që kanë ndikime negative.

4. Përgjegjës për kontaktimin dhe përgatitjen për ekspozitat dhe konferencat e industrisë në Tajlandë.

5. Raportoni rregullisht zhvillimin e produkteve tona në tregun Thai.

6. Ruani interesat e kompanisë së grupit JWELL Të keni një kapacitet të caktuar presioni për të kryer seriozisht përgjegjësitë e punës


Paga dhe orari i punës:

1. Sistemi i punës pesë ditë e gjysmë;

2. Paga gjatë periudhës së provës: 5000RMB + vlerësimi i shitjeve gjatë periudhës së provës + subvencione.

Skadimi i periudhës së provës: paga bazë + vlerësimi i shitjeve + subvencione, paga gjithëpërfshirëse mujore prej 5000-20000 RMB

dhe paga e bilancit do të paguhet në fund të vitit në përputhje me politikën e kompanisë.


Rreth Jwell (Thailand) Machinery Co., Ltd:

Kompania Jwell (Thailand) është bodrumi i 7-të i prodhimit të Jwell Group. Jwell fillon të blejë tokën dhe të ndërtojë fabrikën në vitin 2018, Bangkok, Thailand. Tani ndërtesa e fabrikës ka mbaruar. Ju mirëpresim ngrohtësisht që të bashkoheni me ne! Më poshtë janë disa fotografi për kompaninë Jwell (Thailand).

1

3

4

6

5

2

Inxhinier i shitjes Kompania Jwell Thailand 2 vjet në industrinë e plastikës 10 2021-06-10

Përgjegjësitë e punës:

1. Jam angazhuar në fushën e makinerive dhe pajisjeve plastike me më shumë se 2 vjettë përvojës. 

2. Keni cilësi të forta profesionale dhe teknike. 

3. Të diplomuarit me përvojë i binden marrëveshjes së kompanisë për t'u angazhuar në rezervë pas shitjes. 

Kompania 4.Obey rregullon udhëtime biznesi për klientët për të filluar pajisjet dhe punën pas shitjes.

5. I shëndetshëm, i zellshëm, pozitiv, pa rekord të keq gjatë shkollës / shoqërisë.

SHOUHOU2


Paga dhe orari i punës:

1.6000-20000RMB

2. Orari i punës: sistemi i punës gjashtë ditore, pranoni kohën shtesë;

3. Paga gjatë periudhës së provës: paga bazë + vlerësimi i komisionit për ata me përvojë pune, 

paga bazë për periudhën e provës së rekrutuesve të shkollës 5,000 RMB + vlerësim i komisioneve 

(periudha e provës është 3 muaj) skadimi i periudhës së provës: bazuar në skadimin e periudhës së provës Paga.


Bonusi i Kompanisë:

1. Siguroni subvencione mujore të ushqimit. Kompania ofron strehim falas gjatë periudhës së provës.

2. Siguroni që punonjësit e rinj të shijojnë trajnimin induktiv, trajnimin para punës; trajnim gjatë punës 

3. Mbrojtja e shëndetit: paguaj sigurimet shoqërore, gëzo një kontroll shëndetësor falas çdo vit, dhe të gjithë punonjësit në shërbim do ta bëjnë këtë

të gëzojnë pagat në moshë pune dhe pushimet vjetore pas një viti punësimi;

4. Mirëqenia e Ndërmarrjes: Mirëqenia e 1 Majit dhe Festivalit të Pranverës, Dhurata e Festës Tradicionale Kineze


Rreth Jwell (Thailand) Machinery Co., Ltd:

Kompania Jwell (Thailand) është bodrumi i 7-të i prodhimit të Jwell Group. Jwell fillon të blejë tokën dhe të ndërtojë fabrikën në vitin 2018, Bangkok, Thailand. Tani ndërtesa e fabrikës ka mbaruar. Ju mirëpresim ngrohtësisht që të bashkoheni me ne! Më poshtë janë disa fotografi për kompaninë Jwell (Thailand).

1

3

4

6

5

2

Menaxheri i shitjeve Kompania Jwell Thailand Diplomë Bachelor ose më lart 8 2022-06-22

Përgjegjësitë e punës:

2_01-12_02-1

Inxhinier komisionere Kompania Jwell Thailand Shkalla e kolegjit ose më lart 6 2022-06-22

Përgjegjësitë e punës:

2_01-12_02-1