Të gjitha kategoritë

RRETH NESH

JWELL Machinery Co, Ltd, u krijua në 1997 , Shanghai, Kinë bazuar në kompaninë e saj mëmë JINHAILUO e cila është prodhuesi i parë i Kinës Vidha dhe Fuçi. Me mbi 24 vjet përvojë në fushën e nxjerrjes plastike, Jwell Company është bërë e veçantë për shkak të kuptimit të saj të thellë të nxjerrjes plastike dhe performancës së jashtëzakonshme të përpunimit të makinës. Për mjaft kohë, ne grumbullojmë përvojën e prodhimit dhe rregullimit të makinës, duke mësuar teknologjinë më të fundit të nxjerrjes plastike dhe garantojmë prodhim me cilësi të lartë nën standardin e çertifikimit CE ose UL, çertifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë IS09001 dhe 2008. JWELL mund të kënaqë kërkesën e klientëve tanë dhe Jwell Company mund të jetë partneri juaj i besueshëm i biznesit.
Mëso më shumë

historia e zhvillimit

Pas 23 vitesh zhvillim, Jwell është bërë lider në industrinë e nxjerrjes plastike; dhe prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë.

ÇFARË BËJMË

JWELL po diversifikon linjat e saj të nxjerrjes për të përmbushur kërkesa të ndryshme të marketingut. Produktet Jwell janë si më poshtë:

• Makinë për nxjerrje tubash HDPE / PP / PVC / PPR / PEX / PERT
• Makinë për nxjerrje të profilit PVC / WPC / PP / PE / ABS
• ABS / PP / PS / PET / PE / PC / PMMA / GPPS / PVC / PSP / XPS pllaka dhe fletë makineri për nxjerrje
• Nxjerrje polimere
• Sistemi copëtues tubash HDPE / PP / PVC
• Fuçi vidhosje, gropëza T, rrotulla, etj.
• Makinë për formimin e goditjeve
• Makineritë e pëlhurave të shkrirë në shkrirjen e PP

PRODUKTET kryesore

PRODUKT I SHITJES S NXEHT

Kjo Linjë nxjerrëse e fletëve PET Jwell është produkte me shitje të nxehtë dhe aktualisht në një promovim të madh. Ju lutemi klikoni këtu për më shumë informacion

Ekspozitë PLASTIKE

Lajme

Ne gjithmonë mbajmë inovacione dhe sigurojmë produkte me cilësi më të mirë dhe shërbime pas shitjes për klientët brenda dhe jashtë vendit.
HETIM