Të gjitha kategoritë

Lajme

Jwell do të marrë pjesë në INTERPLASTICA, MOSKË nga 25, Janar-28, Janar, 2022

Koha: 2022-01-13 Koment: 22

Rusia është një treg i rëndësishëm për industrinë e plastikës dhe gomës në kohë të vështira. Interesi për makineri, sisteme dhe materiale me cilësi të lartë dhe inovative vazhdon i pandërprerë. Kërkesa për zgjidhje ambalazhimi, sisteme riciklimi dhe shmangie e mbetjeve është veçanërisht e lartë. Produktet inovative, praktikat më të mira aktuale dhe shkëmbimi i drejtpërdrejtë me ekspertë ndërkombëtarë të industrisë renditen lart në axhendën në industritë e përdoruesve. Prandaj, Interplastica, Panairi Ndërkombëtar i Tregtisë për Plastikën dhe Gomën, i mbajtur nga 25 deri më 28 janar 2022 në Expocentre AO në Moskë si pika më e rëndësishme e takimit për Rusinë dhe shtetet e saj fqinje, vjen në kohën e duhur.

1

Jwell Machinery Co.,ltd do të marrë pjesë në Interplastica nga data 25-28 janar 2022. Numri i stendave tona është 21D29. Mirë se vini të na vizitoni.