Të gjitha kategoritë

Kursim i energjisë Jwell 20 mm - 110 mm Makinë nxjerrje tubi PE për kullimin e ujit / Zona elektronike

Vendi i origjinës:

Kinë

Brand Name:

JUELL

Numri Modeli:

JWS60 / 38

Certifikim:

CE & ISO


Na kontaktoni
Video e punës së produktit

Përshkrim

Ekstuderi i tubave PE HDPE 20 mm - 110 mm përdoret kryesisht në tubin e furnizimit me ujë dhe gaz. Kjo linjë prodhimi mund të prodhojë në tubin HDPE me diametër prej 20mm/25mm/32mm/40mm/50mm/63mm/75mm/90mm/110mm, dhe gjithashtu mund të jetë i përshtatshëm për prodhimin e tubave të ndryshëm të shkallës së presionit që shkojnë nga SDR9-SDR26. Kjo linjë prodhimi është e përbërë nga JWS75 / 38 ekstuderi me një vidë të vetme, koka e kokës, rezervuari i kalibrimit, rezervuari i ujit, rezervuari i ftohjes, njësia e tërheqjes, prestari dhe stackeri. Në mënyrë që të prodhojmë kapacitet më të madh, tuba me efikasitet më të lartë, ne gjithashtu sugjerojmë që klientët tanë të pajisin sistemet Gravimetrike. Pas gjithë këtyre viteve të zhvillimit, ne kemi bërë disa modifikime për nxjerrësin kryesor, kokën e ngordhur, rezervuarin e kalibrimit dhe prerësin për të krijuar një kënaqësi më të mirë të klientit.

PE110


Ekstruder:
Diametri HDPE i nxjerrësit të tubave PE 20 mm - 110 mm. E pajisur me ekstruder JWS75 / 33 ose JWS 75/38 me sistemin e kontrollit Siemens PLC dhe sistemin e ngrohjes për kursimin e energjisë. Motori mund të variojë nga 75kw-160kw (75kw, 90kw, 110kw, 132kw, 160kw). Kapaciteti varion gjithashtu nga 200-650 kg në orë. Ne gjithashtu ofrojmë dy kuti ingranazhesh të ndryshme për klientët që të bëjnë opsionin. Njëra është bërë në Kinë markë me cilësi më të mirë Guomao; një tjetër është Flender, prodhuar në Gjermani.

Myku / Vdes:
Jwell i bën format e gypave vetë. Për tubat HDPE, me kallëp materiali special 40Cr. Përveç kësaj, ne gjithashtu mund të sigurojmë një shërbim të plotë të pjesëve të këmbimit për myk, duke përfshirë kunjin e vdesit, shkurret dhe kalibrimin. Ne gjithashtu sigurojmë cilësi të lartë dhe kalibrim me shpejtësi të lartë vdes për të përmbushur kërkesat e ndryshme të klientit.


Rezervuari i kalibrimit:
Jwell harton rezervuarin e kalibrimit me performancë të lartë dhe energji për klientët. Kjo rezervuar i kalibrimit është 9 metra për t'u siguruar që tubat mund të jenë mjaftueshëm ftohës dhe kalibrues. Mund të jetë i pajisur edhe me invertor Frekuence për të kursyer energji dhe zhurmë të ulët gjatë funksionimit të pompës. Për vijën e nxjerrjes së tubave me diametër të madh (630 e lart), rezervuari i kalibrimit do të projektohet si dy pjesë për t'u siguruar që ka një efekt kalibrimi më të mirë.


Rezervuar ftohës:
Goja e ujit është projektuar posaçërisht brenda rezervuarit të ujit. Dhe uji mund të spërkatet në tuba me drejtim 360 gradë. Goja e ujit gjithashtu mund të rregullohet për të përmbushur kërkesat e klientit. Për linjën e nxjerrjes së tubit me shpejtësi të lartë, ne zakonisht pajisëm 3 grupe rezervuarësh uji.
箱

Njësia e transportit:
Për Ekstruder tubi PE 20 mm - 110 mm, Jwell harton dy njësi transportimi vemje. Nën kontrollin e sistemit të kontrollit të invertorit të frekuencës ose motorit ndihmës, kjo njësi transporti mund të sinkronizohet me nxjerrësin kryesor për t'u siguruar që e gjithë kjo linjë prodhimi të funksionojë mirë.

机
Prerës:
Sistemi i prerjes pa pluhur të dizajnit Jwell për këtë makinë. E pajisur me invertor frekuence ose sistem servo motor, hapësi mund të presë tubat saktësisht. Skaji i prerjes është gjithashtu shumë i qetë.
机

Stacker & Winder:
Kjo pajisje është e pajisur me sistem kontrolli pneumatik. Për tubat e vegjël nën 110 mm (20-110 mm) diametri. Zakonisht ne sugjerojmë që klienti ynë të pajisë kthesën në vend të stacker-it.


Ndjekjet janë disa pjesë të rëndësishme për makinerinë e tubave:

        


Aplikime

Si një material i fortë dhe elastik i aftë të zgjasë 100 vjet ose më shumë me mirëmbajtje minimale, tubi HDPE ka provuar të jetë superior ndaj shumë materialeve të tjerë të tubacioneve si një mjet transportimi dhe shpërndarja e ujit të pijshëm. Jeta e gjatë e shërbimit të tubit HDPE dhe kostot e ulëta të mirëmbajtjes, së bashku me aftësinë e tij për t'u instaluar me një larmi teknologjish pa hendek çon që tubi HDPE të ketë kostot më të ulët të ciklit të jetës nga çdo sistem i tubacioneve të ujit të pijshëm. Tubi HDPE është zgjidhja ideale e tubacioneve për sistemet e ujit të pijshëm publik dhe privat. Tubi HDPE përmban një jetë shërbimi prej mbi 100 vjet dhe ka shkathtësinë për të kryer në një larmi kushtesh. Tubi HDPE siguron një investim logjik, me mirëmbajtje të ulët, në aplikime komunale dhe private të ujit të pijshëm. Na kontaktoni sot për të folur me një përfaqësues të shërbimit të klientit se si tubi i ujit HDPE mund të përfitojë nga projekti juaj i ardhshëm.

       


specifikimet


QQ 图片 20210324131850

Përparësia konkurruese

Performanca dhe përparësia:
Kjo linjë prodhimi miraton teknologjinë më të përparuar të Evropës. Isshtë një arritje e re kërkimore e linjës së prodhimit të kursimit të energjisë, e cila është e përshtatshme për nxjerrjen me shpejtësi të lartë të HDPE, PP dhe tubave të tjerë poliolefinë. Krahasuar me linjën e zakonshme të prodhimit, efekti i kursimit të energjisë arrin në 35%, dhe efikasiteti i produktit rritet më shumë se 1 herë, kështu që jo vetëm që kursen koston e vendit dhe forcën e punës, por edhe përmirëson efikasitetin.
Kjo linjë prodhimi ka pamje të këndshme, shkallë më të lartë automagjike, prodhim të besueshëm dhe të qëndrueshëm.


8
9
10
Paketimi dhe Transporti

Të gjitha Makineritë Jwell do të paketohen nga paletë druri. Për disa pjesë të rëndësishme rezervë, ne do të paketojmë me kutinë prej druri. Kështu që makineritë dhe pjesët e këmbimit mund të arrijnë te klienti kinez në mënyrë të sigurt. Ne kërkojmë nga konsumatori ynë që të blejë sigurimin përpara se të dërgojë kontejnerët.

1
2
3
4
5
6
FAQ

P1: Cili është kapaciteti juaj i prodhimit
A1: Ne prodhojmë më shumë se 2000 linja të përparuara nxjerrjes çdo vit në mbarë botën.

Q2: Po në lidhje me transportin?
A2: Ne mund t'i dërgojmë pjesët e vogla të këmbimit përmes ajrit express për çështje urgjente. Dhe linja e plotë e prodhimit nga deti për të kursyer koston. Ju ose mund të përdorni agjentin tuaj të caktuar të transportit ose përcjellësin tonë bashkëpunues. Porti më i afërt është Kina Shanghai, porti Ningbo, i cili është i përshtatshëm për transportin detar.

Q3: A ka ndonjë shërbim para shitjes?
A3: Po, ne mbështesim partnerët tanë të biznesit përmes shërbimit para shitjes. Jwell ka më shumë se 300 inxhinierë të provave teknike që udhëtojnë në të gjithë botën. Çdo rast do të përgjigjej me zgjidhje të shpejtë. Ne ofrojmë trajnim, testim, funksionim dhe shërbim mirëmbajtjeje për gjithë jetën.

P4: A janë të sigurta biznesi dhe paratë tona me Makinerinë Jwell?
A4: Po, biznesi juaj është i sigurt dhe paratë tuaja janë të sigurta. Nëse kontrolloni listën e zezë të kompanisë Kinë, do të shihni se nuk përmban emrin tonë pasi ne kurrë nuk e mashtrojmë klientin tonë më parë. JWELL gëzon reputacion të lartë nga klientët dhe biznesi ynë dhe klientët rriten nga viti në vit.


HETIM