Të gjitha kategoritë

JWZ-EBM Makinë e plotë për formimin e goditjeve elektrike

Vendi i origjinës:

SuZhou Kinë

Brand Name:

JUELL

Numri Modeli:

JWZ-EMB

Certifikim:

CE,ISO

Sasia minimale Rendit:

1 set

Details paketimit:

Paketimi i paletave

Koha për dorëzim:

75days

Kushtet e pagesës:

TT,LC


Na kontaktoni
Video e punës së produktit

Përshkrim

PËRPARËSITË E PERFORMANCËS
1.Sistemi i plotë elektrik, kursim energjie dhe mbrojtje mjedisore, 50%~60% kursim energjie në krahasim me hidraulikun 
sistemit.
2.Servo motor motori, saktësi e lartë e lëvizjes, përgjigje e shpejtë, fillim dhe ndalim i qëndrueshëm pa ndikim.
3. Duke përdorur kontrollin fifieldbus, e gjithë makina është e integruar në sistem, i cili mund të monitorojë të dhënat e funksionimit të 
host dhe makinë ndihmëse në kohë reale, dhe realizon mbledhjen dhe menaxhimin e të dhënave.
4.Kurba e rregullimit dinamik me shumë pika të trashësisë së murit, montimi automatik i të dhënave, tranzicion i qetë i tipit embrion.
5. Ekstruderi miraton vidë me efikasitet të lartë, prodhim të lartë, konsum të ulët të energjisë.
6. Përdorimi i strukturës shtrënguese të tipit U të gjeneratës së pestë të Jwell, forca shtrënguese uniforme dhe e qëndrueshme.
7.Cikli i shkurtër i formimit dhe performanca e lartë e ftohjes.
8.Prodhimi automatik, redukton në mënyrë efektive kostot e personelit dhe kostot e menaxhimit.
9. Pa rrjedhje, pajisje me zhurmë të ulët, të përshtatshme për ushqim, mjekësi, kozmetikë dhe produkte të tjera me kërkesa të larta 
për pastërtinë.

10. Pajisja e mykut dhe e transportit mirëmbajtje e thjeshtë, me kosto të ulët, mund të arrijë kontroll të madh të çift rrotullues.


FUNKSIONET OPTIONAL:
1.Me shumë shtresa, me shumë zgavër
2.Sistemi i peshimit të materialit ushqyes
3.Sistemi i ndërrimit të ekranit
4.Zbulimi i rrjedhjeve në internet, zbulimi vizual, paketimi dhe të tjera 
pajisje automatizimi


Aplikime

PËRPARËSITË E PERFORMANCËS
1.Sistemi i plotë elektrik, kursim energjie dhe mbrojtje mjedisore, 50%~60% kursim energjie në krahasim me hidraulikun
sistemit.
2.Servo motor motori, saktësi e lartë e lëvizjes, përgjigje e shpejtë, fillim dhe ndalim i qëndrueshëm pa ndikim.
3. Duke përdorur kontrollin fifieldbus, e gjithë makina është e integruar në sistem, i cili mund të monitorojë të dhënat e funksionimit të
host dhe makinë ndihmëse në kohë reale, dhe realizon mbledhjen dhe menaxhimin e të dhënave.
4.Kurba e rregullimit dinamik me shumë pika të trashësisë së murit, montimi automatik i të dhënave, tranzicion i qetë i tipit embrion.
5. Ekstruderi miraton vidë me efikasitet të lartë, prodhim të lartë, konsum të ulët të energjisë.
6. Përdorimi i strukturës shtrënguese të tipit U të gjeneratës së pestë të Jwell, forca shtrënguese uniforme dhe e qëndrueshme.
7.Cikli i shkurtër i formimit dhe performanca e lartë e ftohjes.
8.Prodhimi automatik, redukton në mënyrë efektive kostot e personelit dhe kostot e menaxhimit.
9. Pa rrjedhje, pajisje me zhurmë të ulët, të përshtatshme për ushqim, mjekësi, kozmetikë dhe produkte të tjera me kërkesa të larta
për pastërtinë.
10. Pajisja e mykut dhe e transportit mirëmbajtje e thjeshtë, me kosto të ulët, mund të arrijë kontroll të madh të çift rrotullues.


specifikimet

截屏2022-06-14 10.24.40

HETIM